PANA9461-Edit-3.jpg

ALL-IN-1

Passer for deg som:
 

 • Er i en oppstartsfase og trenger en nettside, sosiale medier og automatisering av innhold

 • Ikke har fått resultatene du trenger for din bedrift

 • Ikke har tid, mulighet eller ressurser til å produsere innhold 

 • Mangler profesjonelt utstyr i form av kameraer, mikrofon, lys, greenscreen etc.

Photo 24-02-2022, 12 18 54 (2).jpg

Hva er inkludert i All-in-1 pakken?

Dette er en suveren oppstartspakke til nye bedrifter eller eksisterende bedrifter som ønsker å satse på digital markedsføring. Denne pakken inkluderer alt for din digitale markedsføring og setter det i et system. Her gjør vi en analyse av dine kunders reise, hvor vi deretter produserer 6 måneder med innhold til markedsføring på en variasjon av digitale medier. Pakken kan også inkludere hjemmeside fullstendig optimalisert for søke rangering, Automatisert E-mail markedsføring, administering og publisering i sosiale medier og mye mer. Her tar vi styringen over innholdet som produseres, dette baserer vi på den prisvinnende markedsførings strategien "they ask you answer". 

PREPRODUKSJON

Business Meeting

Alt arbeid som gjøres før selve opptaket er den viktigste fasen for å få en vellykket produksjon. Idéfasen er spesielt viktig for at vi skal forstå dine visjoner og mål. Shot-liste og pristilbud vil bli presentert til kunden. Tilbakemelding og justeringer vil bli gjort til kunden er fornøyd. Valg av lokasjon for opptak blir avtalt basert på dine ønsker og våre anbefalinger. Ønsker du opptak utenfor Norge? Ta kontakt.

ETTER OPPTAK

PANA2267.jpg

Det er viktig med god kommunikasjon gjennom hele etterarbeidet. Vi tar oss av alt av redigering etter opptak, og vi vil ofte sende utkastet til kunden for tilbakemelding. For oss er det viktig at du som kunde står igjen med ett produkt som du er stolt av å vise fram. Derfor har vi inkludert flere revisjoner på ditt produkt, slik at du får produktet nøyaktig slik du ønsker.

OPPTAK

IMG_20220310_134959.jpg

Med et godt forarbeid og et team som består av dyktige folk vil opptak resultere i et tids- og kostnadseffektivt opptak. Vi har det som er essensielt i en filmproduksjon. Dette inkluderer tilgang på filmstudio og utstyr av høyeste kvalitet. OnPoint Media har også drone. Vi trenger sjeldent å leie inn eksternt utstyr.  

DIGITAL MARKEDSFØRING

Det som skiller oss fra andre selskaper innen film- og videoproduksjon er at vi også tilbyr full automatisering av digital markedsføring. Vi automatiserer alt ditt innhold for alle dine kanaler. Med andre ord; vi gir deg et ferdiglaget "plug and play" oppsett. Design og oppsett av nettside og sosiale medier er også inkludert. Har du allerede dette så redesigner vi opp din nettside og dine kanaler.

All-in-1 pakke

Denne pakken inkluderer blant annet:

 • Oppsett og utvikling av nettside

 • Preproduksjon 

 • Vårt team tilstede hos deg for produsering av innhold ​med profesjonelt utstyr

 • Redigering av råmateriale

 • Ferdigprodusert innhold til dine sosiale medier

 • Oppsett av all digital markedsføring
  - Automatisering, e-
  post, sosiale medier, annonser,

      leads, nyhetsbrev, blogg og mer.

 • Rådgivning

Usikker på akkurat hva som er inkludert? 

Denne pakken tilpasses bedriftens behov basert på budsjett og hvilken type markedsføring som er mest effektivt for deg. 

Pris fra 49 000,- eks moms

41650,-