gatemat

Restauranter

Ønsker du flere besøkende til restauranten din i sommer?

Har du lyst til å friste kundene dine med noen godsaker fra menyen?

Vet du kanskje ikke helt hvordan du kan spre ordet?

Akkurat nå har vi en kampanje hvor vi produserer 5 små reklamefilmer for din restaurant.

Hva er inkludert i Restaurant pakken?

Denne pakken er en fullstendig reklamefilm pakke, hvor vi gjør alt fra idéutvikling, til produksjon og redigering. Vi mener det er tre viktige faser gjennom ett samarbeid. En vellykket produksjon får man gjennom ett godt forarbeid, god kommunikasjon under opptak og en avtalt prosess etter opptak. Denne framgangsmåten vil gjøre samarbeidet smertefritt og maksimere resultatene vi kan oppnå med din markedsføring.

PREPRODUKSJON

PANA2417.jpg

Alt arbeid som gjøres før selve opptaket er den viktigste fasen for å få en vellykket produksjon. Idéfasen er spesielt viktig for at vi skal forstå dine visjoner og mål. Shot-liste og pristilbud vil bli presentert til kunden. Tilbakemelding og justeringer vil bli gjort til kunden er fornøyd. 

OPPTAK

Bakgrunn 123.png

Med et godt forarbeid og et team som består av dyktige folk vil opptak være et tids- og kostnadseffektivt opptak. Vi har det som er essensielt i en filmproduksjon. Dette inkluderer tilgang på filmstudio og utstyr av høyeste kvalitet. Vi trenger sjeldent å leie inn eksternt utstyr.  

ETTER OPPTAK

PANA2297.jpg

Det er viktig med god kommunikasjon gjennom hele etterarbeidet. Vi tar oss av alt av redigering etter opptak, og vi vil ofte sende utkastet til kunden for tilbakemelding. For oss er det viktig at du som kunde står igjen med ett produkt som du er stolt av å vise fram. Derfor har vi inkludert 2 revisjoner på ditt produkt, slik at du får produktet nøyaktig slik du ønsker.

Priser for

Restaurant pakke

15%
AVSLAG!

10500,-kr

Reklamfilm pakke for restauranter 12500,-kr

Er du interessert?

Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi tar gjerne en

uforpliktende og hyggelig prat!

Ta kontakt med oss idag!

TLF. 97906406

Mail: Info@onpointmedia.com